The Elder Scrolls V: Skyrim

The Elder Scrolls V: Skyrim 1.9

A massive open world fantasy role-playing game
Evaluare utilizator
4.6  (33 voturi)
Votul dvs.
Ultima versiune:
1.9.32 (Vezi toate)
Dezvoltator:
Bethesda Softworks
The player controls a custom-created character and becomes the Dragonborn. The game features an open-world environment, multiple main and side quests, and a range of random activities. The role-playing system includes dozens of skills, including item crafting.
The Elder Scrolls V: Skyrim este un joc video de rol dezvoltat de Bethesda Game Studios și publicat de Bethesda Softworks. Este cea de-a cincea tranșă din The Elder Scrolls acțiune joc video de rol de serie, în urma The Elder Scrolls IV:
Uitare. Acesta a fost lansat pe November 11, 2011 pentru Microsoft Windows, PlayStation 3 și Xbox 360.
Skyrim e povestea principală se învârte în jurul caracterul jucătorului eforturile pentru a învinge Alduin, întâiul născut din Tamriel primar zeitate Akatosh. Alduin este proorocit să distrugă lumea. Set de două sute de ani de Uitare, jocul are loc în țara de Skyrim, care este în mijlocul unui război civil, după asasinarea High King. Deschis lume de joc de Elder Scrolls serie se întoarce în Skyrim; jucatorul poate explora terenul de la voi și să ignore sau să amâne misiunea principală pe termen nelimitat.
Informații actualizate în data de: